Gode historier

Slagteriarbejderen satte sin egen kurs

Birger L. Jørgensen valgte at udnytte sin tidligere erfaring som fisker til et job i Esbjergs energisektor. Med en eksamen som kystskipper sejler han nu servicefolk til havmølleparken Horns rev 1. 

23 nye medarbejdere kan deres kram

Apro Wind fik med kort varsel sammensat et stærkt hold af medarbejdere til at klargøre Vestas-vindmøller til havmølleparker i udlandet. Formontagen foregår på Esbjerg Havn

Restauratøren og lastbilsælgeren

Serviceafdelingen på Sydvestjysk Sygehus opkvalificere over en årrække et stort antal medarbejdere til serviceassistenter. De får en mere varieret arbejdsdag. Patienter og plejepersonale nyder godt af det.

Fra landmand til et nyt liv med beton

Et seks ugers betonforløb på AMU-Vest var Karsten Marcussens vej til et hurtigt job. Danmark får brug for mange af hans slags til at gennemføre en række store anlægsprojekter i de kommende år. 

Uddannelse gør job langtidsholdbare

Esbjerg Mejeri er Arlas flagskib, når det gælder udvikling og uddannelse af medarbejdere til højteknologisk produktion. På længere sigt kan det sikre danske industriarbejdspladser.

Faglærte afløser store, stærke hænder

De første 16 erfarne havnearbejdere forlod i fjor AMU-Vest i Esbjerg, tungt lastet med viden og et svendebrev. De næste hold af faglærte havne- og terminalarbejdere i Aalborg og Esbjerg er fulgt efter.

En sjællænder rykkede mod vest

Lynddahl Plast A/S i Ribe og fire andre plastvirksomheder fik i samarbejde med tre jobcentre og AMU Syd etableret en efteruddannelse i ekstrudering. Det kom Flemming Dahl Greisen til at nyde godt af.

Fra vvs-lærling til vindmøllejob

Et målrettet kursusforløb var vejen til et nyt job for 33-årige Kim Kølbæk, der pludselig mistede sin læreplads i et vvs-firma. Nu arbejder han for Q-star Energy og er udlejet til Siemens på Esbjerg Havn.

| Persondatapolitik på hjemmesiden | VEU-center Vest | veu@veucentervest.dk | Spangsbjerg møllevej 304-306 | 6705 Esbjerg © 2018 Facebook Linkedin